22, 23 και 24 Σεπτέμβρη: Πανελλαδική ψηφοφορία ΤΥΠΑΤΕ
Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015 08:35

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΕΜ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΑΚ

Από την ΚΕΕ παρέχονται οι παρακάτω οδηγίες για την ψηφοφορία:

Ψηφοφορία στις Κεντρικές Διευθύνσεις

Η ψηφοφορία στις Κεντρικές Διευθύνσεις της Τράπεζας που εδρεύουν στο Λεκανοπέδιο Αττικής θα πραγματοποιηθεί από εφορευτικές επιτροπές ως εξής:

Τρίτη 22/9/2015: Κτίρια Χειμάρας, Μεσογείων, Παπαδά, Αλεξάνδρας

Τετάρτη 23/9/2015: Κτίρια Συγγρού 87, Συγγρού 167, Μιχαλακοπούλου και Φειδιπίδου

Οι συνάδελφοι/ισσες που συμμετέχουν στην εφορευτική επιτροπή του κάθε κτιρίου έχουν ενημερωθεί από την ΚΕΕ. Το εκλογικό υλικό θα παραληφθεί από την εφορευτική επιτροπή στα γραφεία του ΣΕΤΑΠ το πρωί της Τρίτης 22/9/2015.

Οι συνάδελφοι/ισσες των άλλων κτιρίων που στεγάζονται Κεντρικές Διευθύνσεις θα ψηφίσουν στα γραφεία του ΣΕΤΑΠ όπως αναφέρουμε πιο κάτω.

Οι εκλογές θα γίνουν 10.30-13.00 σε χώρο του κάθε κτιρίου και εφόσον υπάρχει προσέλευση θα παραταθεί το κλείσιμο της κάλπης.

Ψηφοφορία στον ΣΕΤΑΠ

Η ψηφοφορία στον ΣΕΤΑΠ (Αμερικής 10, 3ος όροφος) θα γίνει όλες τις ημέρες της ψηφοφορίας (22, 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2015) από 09.00 π.μ. έως 19.00 μ.μ. Στο ΣΕΤΑΠ μπορούν να ψηφίσουν:

Όσοι υπηρετούν σε Καταστήματα και Διευθύνσεις της Αττικής και δεν κατέστη δυνατή η σύσταση ΤΕΕ στην υπηρεσιακή μονάδα που υπηρετούν. Ακόμη με απόφαση της ΚΕΕ οι συνάδελφοι/ισσες που εργάζονται στα κτίρια Αμερικής 4, Πανεπιστημίου 18, Πανεπιστημίου 25, Πανεπιστημίου 31, Κρήτης 37, Χαριλάου Τρικούπη 6-8-10, Λ. Συγγρού 142, Καστρί, Βασ. Σοφίας 94 & Κερασούντος 1 και  Σταδίου 10.

Όσοι για λόγους ανωτέρας βίας δεν καταστεί δυνατόν να ψηφίσουν στις υπηρεσιακές μονάδες που υπηρετούν, ενώπιον της αντίστοιχης ΤΕΕ ή  βρίσκονται για οποιοδήποτε λόγο στην Αθήνα.

Τα μέλη που βρίσκονται σε καθεστώς αυτασφάλισης ή υπό συνταξιοδότηση και κατοικούν στην Αττική ή βρίσκονται για οποιοδήποτε λόγο στην Αθήνα. Οι ήδη συνταξιούχοι δεν ψηφίζουν.

Ψηφοφορία στα Εργατικά Κέντρα και Πολυϊατρεία

Για τα  εργατικά κέντρα δεν κατέστη δυνατόν η στελέχωση των εφορευτικών επιτροπών στα περισσότερα από αυτά λόγω έλλειψης αυτασφάλιστων συναδέλφων/ισσών ή/και ενδιαφέροντος. Μετά από αυτά η ψηφοφορία θα γίνει μόνο στα Εργατικά Κέντρα της Λάρισας, Σπάρτης, Καλαμάτας, Πύργου και Κιλκίς την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 από 16.00 π.μ. έως 19.00 μ.μ. Το εκλογικό υλικό θα παραλάβει η εφορευτική επιτροπή του Εργατικού Κέντρου από το κεντρικό κατάστημα  της έδρας νομού.

Στο πολυϊατρείο της Θεσσαλονίκης η ψηφοφορία θα γίνει και τις τρεις ημέρες (22, 23 & 24/9/2015) από τις 9.00 π.μ. έως 19.00 μ.μ.

Στο πολυϊατρείο της Πάτρας η ψηφοφορία θα γίνει την Πέμπτη 24/9/2015 από τις 16.00 π.μ. έως 19.00 μ.μ.

Λοιπά

Στις περιοχές που δεν γίνεται ψηφοφορία σε εργατικό κέντρο στην περιοχή τους ή δεν μπορούν να συγκροτήσουν εφορευτική επιτροπή, θα ψηφίσουν στο κοντινότερο κατάστημα που υπάρχει εφορευτική επιτροπή.

Σε μονάδες που δεν έχει φτάσει έγκαιρα το εκλογικό υλικό να επικοινωνήσουν οι συνάδελφοι με την ΚΕΕ.

Για τυχόν απορίες και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε :

στα γραφεία του ΣΕΤΑΠ 2103631615, 2103622646