ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΕΤΑΠ PDF Εκτύπωση E-mail
Τα νέα μας
Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 15:22

Στην έβδομη συνεδρίαση του ΔΣ τελικά προέκυψε προεδρείο για το ΣΕΤΑΠ. Η θέση της παράταξής μας από την πρώτη στιγμή ήταν να πάμε σε ένα αντιπροσωπευτικό προεδρείο με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων, χωρίς αποκλεισμούς, από τη στιγμή που ούτως ή άλλως καμία παράταξη δε συγκέντρωνε την απαραίτητη πλειοψηφία.

Οι παρατάξεις ΔΗΣΥΕ, ΔΑΚΕ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ δε δέχτηκαν να συμμετέχουν στο προεδρείο, για λόγους που έχουμε ήδη αναλύσει.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους, λαμβάνοντας υπόψη και τη συγκεκριμένη συγκυρία των αμέτρητων προβλημάτων στους χώρους δουλειάς συμβάλαμε στη λύση του προβλήματος αναλαμβάνοντας μια θέση που δε μας αναλογεί, με βάση των αριθμό των εδρών μας στο ΔΣ (3 στις 19), σε ένα ΔΣ δηλαδή στο οποίο είμαστε μειοψηφία.

Παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας, στην προσήλωσή μας στην ενίσχυση του ταξικού πόλου στο κίνημα. Συμμετέχουμε στο προεδρείο του ΣΕΤΑΠ με τη Συσπείρωση, όχι στη βάση συνεργασίας ή συμφωνίας, αλλά επειδή οι υπόλοιπες τρεις παρατάξεις επέλεξαν να μη συμμετέχουν.

Αν κάποια παράταξη επιλέξει να ανασκευάσει τη θέση της για τη συμμετοχή της στο προεδρείο  εμείς είμαστε ανοιχτοί.

Από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε, σταθερά και αταλάντευτα, όπως και το προηγούμενο διάστημα θα παλεύουμε μαζί με τους συναδέλφους της πρώην ΑΤΕ, της Πειραιώς, του κλάδου αλλά και το σύνολο της εργατικής τάξης, στους χώρους δουλειάς, μέσα από τις γραμμές του Π.Α.ΜΕ, για την ανασύνταξη του κινήματος.

Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση για τη συγκρότηση του Προεδρείου.